DIËTISTE

Ik ben Anne, een jonge diëtiste nu 3,5 jaar in het vak. Voeding, en de beleving die daar bij komt kijken, vind ik heel speciaal en belangrijk. Ik koppel voeding aan gezondheid, vrienden, familie, reizen, gezelligheid… en aan mijn job! Ik combineer werken in het ziekenhuis (op hartrevalidatie en bariatrie) met een zelfstandige praktijk. Al vrij snel in mijn opleiding ontstond er een grote passie voor gezond koken. In mijn vrije tijd vind je me dan ook vaak terug in mijn keuken of op zoek naar leuke nieuwe gerechten en spannende kookboeken. Daarnaast doe ik ballet en tapdans en ben ik een groot dierenliefhebber. 

Mijn plezier voor koken en mijn eigen verbazing over hoe goed voeding je kan doen voelen, deel ik graag met anderen. Zo geef ik gezonde kooklessen, maar ook in mijn consultaties vind ik het super om mensen kennis te laten maken met wat gezond eten voor hen kan betekenen. Dit samen uitzoeken vind ik een prachtige uitdaging. 

Ik specialiseerde me in voeding bij diabetes en kanker in twee vervolgopleidingen. Daarnaast heb ik veel ervaring in het begeleiden van hartpatiënten en mensen na obesitaschirurgie vanuit mijn job in het ziekenhuis. Ook met een koolhydraatarmere aanpak werk ik regelmatig. Aangezien ik het psychologische aspect in mijn job erg belangrijk vind, probeer ik eveneens rond dit thema regelmatig bijscholingen te volgen.

Een voeding die bij je past, met haalbare stappen en een mooi, maar vooral blijvend resultaat. Daar gaan we voor! 

Anne

Een afspraak maken kan steeds via het secretariaat of +32 476 77 06 81

info@dietiste-annegijbels.be

 

©2020 door De Drempel.
Met trots gemaakt met Wix.com en fotograaf Manu Bloemen