DIËTISTE

Foto Anne Gijbels.jpg

Ik ben Anne, een jonge diëtiste sinds 2016 in het vak. Voeding, en de beleving die daar bij komt kijken, vind ik heel speciaal en belangrijk. Ik koppel voeding aan gezondheid, vrienden, familie, reizen, gezelligheid… en aan mijn job! Ik combineer werken in het ziekenhuis van Hasselt (op hartrevalidatie) met een zelfstandige praktijk en werken bij en voor de concept store Nootzaak. Al vrij snel in mijn opleiding ontstond er een grote passie voor koken. In mijn vrije tijd vind je me dan ook vaak terug in mijn keuken of op zoek naar leuke nieuwe gerechten en spannende kookboeken. Daarnaast doe ik ballet en tapdans, ben ik een groot dierenliefhebber en houd ik van kringloopgelukjes.

Mijn plezier voor koken en mijn eigen verbazing over hoe goed voeding je kan doen voelen, deel ik graag met anderen. Zo geef ik gezonde kooklessen, maar ook in mijn consultaties vind ik het super om mensen kennis te laten maken met wat gezond eten voor hen kan betekenen. Dit samen uitzoeken vind ik een prachtige uitdaging.

Ik specialiseerde me in voeding bij diabetes en kanker in twee vervolgopleidingen. Daarnaast heb ik ervaring in het begeleiden van hartpatiënten en mensen na obesitaschirurgie vanuit mijn job in het ziekenhuis. Recent volgde ik een opleiding rond intuïtief eten om cliënten nog beter te begeleiden naar een gezonde relatie met voeding.

Een afspraak maken kan steeds via het secretariaat of +32 476 77 06 81

info@dietiste-annegijbels.be

 
Logo Anne Gijbels .png