top of page
Foto Immig Feyen_edited_edited_edited.jpg

PSYCHOLOGE

Mijn naam is Immig Feyen. Ik ben afgestudeerd als Klinisch Psychologe aan KU Leuven in 1997. Mijn jarenlange werkervaring binnen jeugdhulpverlening en mijn job als psychologe in een praktijk voor psychiatrie voor volwassen hebben ertoe geleid dat ik heel wat expertise heb opgebouwd.

Jongeren en volwassenen kunnen bij mij terecht voor begeleiding in het omgaan met diverse problematieken zoals angst- en stemmingsklachten, moeilijkheden met emotieregulatie, overmatig piekeren, stress, zelfbeeld- en identiteitsproblemen, levensfaseproblematiek…

Elk psychisch lijden is uniek en er bestaat geen pasklaar antwoord op jouw vragen. Maar door samen op weg te gaan en door ruimte te creëren om vrijuit te spreken, komt ook het inzicht in wat onderliggend leeft. Tijdens een aantal verkennende gesprekken proberen we je zorg duidelijk te krijgen om zo een plan van aanpak op te stellen. In mijn aanpak steun ik op de principes van oplossingsgericht werken en acceptance en commitment therapie. Indien nodig kan ook verwezen worden naar verdere gespecialiseerde hulpverlening.

Je kan bij mij terecht op eigen initiatief of na doorverwijzing door jouw huisarts, psychiater of andere hulpverleners.

 

U kan een afspraak maken via het secretariaat op het nummer 011 54 04 06 of via mail naar immig.feyen@gmail.com.

Immig Feyen

Klinisch Psychologe

bottom of page